Tilavuokraus

TILAVUOKRAUS

Puukoulun tiloja on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Alakerran Koivu-sali ja sen vieressä oleva Olohuone  soveltuvat yhdessä ja erikseen  erilaisten juhlien, koulutuksien ja harrastustoiminnan järjestämiseen.  Yläkerrassa on Kutomon lisäksi kaksi tilaa (Kerhohuone ja Pihlaja), joita voidaan käyttää  esim. jooga-, pilates-, tanssi- ja jumppatunteihin.  Ne toimivat hyvin myös esim. koulutus / luentotiloina.  

Tunti- / vuorokausihinnan lisäksi veloitamme mahdollisesta keittiön / astioiden käyttämisestä erikseen. Käyttäjät huolehtivat itse siivouksesta ja järjestyksen palauttamisesta. Joissain tapauksessa voimme hoitaa myös loppusiivouksen erillistä korvausta vastaan. Se ei kuitenkaan ole mahdollista perjantain/ lauantain juhlien jälkeen jos sunnuntaina on uusi varaus. Tilavuokra ei sisällä vessapapereita, käsipaperita, leivinpapereita yms. kuluvia taloustarvikkeita, vaan varaaja huolehtii niistä itse. 

HINNASTO:

Koskee kertavarauksia erilaisiin tilaisuuksiin.

Tuntivuokra:                              31,50 € (pienin laskutusväli on 30min.)

Yli yön varaus:                           315 € (max. 24 h)

Astiat / keittiö:                          42 €

Koko viikonloppu                      550 € (pe klo 16 – su klo 16)

Jos siivous ja järjestyksen palautus on tehty puutteellisesti, veloitamme tarvittavien siivoustyötuntien mukaan. Samoin veloitamme särkyneistä astioista.

Puukoululta voi joissain tapauksissa tilata loppusiivoiksen. Loppusiivous  (130€) sisältää pintojen puhdistuksen, lattioiden imuroinnin ja pesemisen. Varaaja huolehtii astioiden tiskauksesta ja paikoilleen palauttamisesta, palauttaa järjestyksen alkuperäiseksi sekä vie pois roskat yms.

Puukoulun juhlatilan varaukissa voit olla yhteydessä Vahtimestari Janiin p. 040 708 7334 / vahtimestari.puukoulu@gmail.com Teemme kaikkien käyttäjien kanssa kirjallisen sopimuksen sen jälkeen kun varattava tila on nähty.  Puukoulu ei ole aina auki, vaan tilojen katsomiseseen on aina sovittava aika.  

Vakiokäyttäjien varaukset ja sopimukset: Teija Ågren p. 0400 887378 / teija.kamb@gmail.com.

 

Vuokrausehdot:

Ehdot koskevat juhla- ja tapahtumatilojen vuokrausta. Talon muussa toiminnassa noudatetaan käyttäjäkohtaisia sopimuksia.

1. VUOKRAUKSEN KOHDE

Puukoulu -Pieni Kulttuuritalo os. Teinintie 8, 00640 HELSINKI. Sopimuksen mukaisesti käytettävissä olevat tilat: KOIVU, OLOHUONE, SANITEETTITILAT ja KEITTIÖ. Tilojen vuokraaja huomioi, että talon muissa tiloissa voi olla oman varauksen aikana samanaikaisesti muuta toimintaa.

2. VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

◊ Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen.

◊ Varauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti.

◊ Kaikista varauksista tehdään kirjallinen sopimus, jonka allekirjoittaminen vahvistaa varauksen.

◊ Varauksen voi perua maksutta viimeistään kahta viikkoa ennen varausta. Tämän jälkeen perutuista tai kokonaan peruuttamatta jätetystä varauksesta peritään 50 € varausmaksu.

3. SIIVOUS JA JÄRJESTYS (tarkempi siivousohje löytyy keittiön kansiosta)

◊ Avotulen tekeminen sisätiloissa on kielletty (kynttilät, tuikut yms). Ulkotulet tulee sijoittaa

2-3 metrin päähän rakennuksen ulkoseinistä.

◊ Tupakointi on sallittu vain ulkona siihen osoitetussa paikassa (kadun puolella tonttia).

◊ Paloturvallisuusmääräysten mukaan koko rakennuksessa saa olla samaan aikaan 120 hlöä.

◊ Talossa on työtiloja jotka eivät kuulu juhla- ja tapahtumatilojen vuokraajalle. Työtiloihin voi kulkea ko. tilojen haltijat omilla avaimilla ja aikatauluilla. Kulkua näihin tiloihin ei saa estää tai vaikeuttaa.

(Näitä tiloja ovat alakerran päätyhuoneet, keittiön viereinen toimisto  ja koko yläkerta)

Hiljaisuus ulkona klo 23:00 ja sisällä klo 24:00. Tilaisuuden ei tarvitse päättyä vaikka äänenvoimakkuutta lasketaan.

4. AVAIN

Vuokraajan käyttöön luovutetaan avaimet (ovessa on kaksi lukkoa joihin oma avain) joko henkilökohtaisesti tai turvalokeroon. Turvalokeron koodi annetaan sopimuksen teon yhteydessä. Avain palautetaan turvalokeroon tai erikseen sovittuun paikkaan. Palauttamatta jääneistä avaimesta peritään 300€ (lukkojen uudelleen sarjotus).

Yläreunassa