Tilavuokraus

TILAVUOKRAUS

Puukoulun tiloja on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Alakerran Koivu-sali ja sen vieressä oleva olohuone  soveltuvat yhdessä ja erikseen  erilaisten juhlien, koulutuksien ja harrastustoiminnan järjestämiseen.  Yläkerrassa on Kutomokerhon lisäksi kaksi tilaa (Kerhohuone ja Pihlaja), joita voidaan käyttää  esim. jooga-, pilates-, tanssi- ja jumppatunteihin.  Ne toimivat hyvin mysö esim. koulutus / luentotiloina. 

Alla oleva hinnasto on voimassa vuoden 2021 loppuun sen alapuolella on tuleva hinnasto. Nämä hinnat koskevat kertaluontoisia tapahtumia (juhlia yms). 

Tunti- / vuorokausihinnan lisäksi veloitamme mahdollisesta keittiön / astioiden käyttämisestä erikseen. Pääsääntöisesti käyttäjät huolehtivat itse siivouksesta ja järjestyksen palauttamisesta. Joissain tapauksessa voimme hoitaa myös loppusiivouksen erillistä korvausta vastaan. Se ei kuitenkaan ole mahdollista lauantain juhlien jälkeen jos sunnuntaina on uusi varaus. Vuokra ei sisällä vessapapereita, käsipaperita, leivinpapereita yms. kuluvia taloustarvikkeita, vaan varaaja huolehtii niistä itse. 

HINNASTO:

Tuntivuokra:                              25 € (pienin laskutusväli on 30min.)

Yli yön varaus:                           270 € (siivous seuraavana päivänä)

Astiat / keittiö:                          25 €

Loppusiivous:                            85 €

Puukoululta ostettu loppusiivous sisältää pintojen puhdistuksen, lattioiden imuroinnin ja pesemisen. Käyttäjät huolehtivat joka tapauksessa astioiden tiskauksesta ja paikoilleen palauttamisesta, sekä vievät pois roskat yms.

Valkoiset pöytäliinat:                50 € 

 

Puukoulun juhlatilan varaukissa voit olla yhteydessä: Teija Kamb p. 0400 887378 / teija.kamb@gmail.com. Teemme kaikkien käyttäjien kanssa kirjallisen sopimuksen sen jälkeen kun varattava tila on nähty.  Puukoulu ei ole aina auki, vaan tilojen katsomisesta on aina sovittava aika.  

HINNASTO 1.1.2022 lähtien

Tuntivuokra:                              28 € (pienin laskutusväli on 30min.)

Yli yön varaus:                           290 € (siivous seuraavana päivänä)

Astiat / keittiö:                          30 €

Loppusiivous:                            95 €

Puukoululta ostettu loppusiivous sisältää pintojen puhdistuksen, lattioiden imuroinnin ja pesemisen. Käyttäjät huolehtivat joka tapauksessa astioiden tiskauksesta ja paikoilleen palauttamisesta, sekä vievät pois roskat yms.

Valkoiset pöytäliinat:                 60 € 

Voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaniamme catering-palvelujen tuottajaksi. Murkina on maukasta ja hinta on kilpailukykyinen: www.publattahattu.com.

 

Tutustu tilojen vuokrausehtoihin

Yläreunassa