Tilavuokraus

TILAVUOKRAUS

Puukoulun tiloja on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Alakerran Koivu-sali ja sen vieressä oleva olohuone  soveltuvat yhdessä ja erikseen  erilaisten juhlien, koulutuksien ja harrastustoiminnan järjestämiseen.  Yläkerrassa on Kutomokerhon lisäksi kaksi tilaa (Kerhohuone ja Pihlaja), joita voidaan käyttää  esim. jooga-, pilates-, tanssi- ja jumppatunteihin.  Ne toimivat hyvin mysö esim. koulutus / luentotiloina. 

Alla oleva hinnasto on voimassa vuoden 2021 loppuun sen alapuolella on tuleva hinnasto. Nämä hinnat koskevat kertaluontoisia tapahtumia (juhlia yms). 

Tunti- / vuorokausihinnan lisäksi veloitamme mahdollisesta keittiön / astioiden käyttämisestä erikseen. Pääsääntöisesti käyttäjät huolehtivat itse siivouksesta ja järjestyksen palauttamisesta. Joissain tapauksessa voimme hoitaa myös loppusiivouksen erillistä korvausta vastaan. Se ei kuitenkaan ole mahdollista lauantain juhlien jälkeen jos sunnuntaina on uusi varaus. Vuokra ei sisällä vessapapereita, käsipaperita, leivinpapereita yms. kuluvia taloustarvikkeita, vaan varaaja huolehtii niistä itse. 

HINNASTO:

Tuntivuokra:                              25 € (pienin laskutusväli on 30min.)

Yli yön varaus:                           270 € (siivous seuraavana päivänä)

Astiat / keittiö:                          25 €

Loppusiivous:                            85 €

Puukoululta ostettu loppusiivous sisältää pintojen puhdistuksen, lattioiden imuroinnin ja pesemisen. Käyttäjät huolehtivat joka tapauksessa astioiden tiskauksesta ja paikoilleen palauttamisesta, sekä vievät pois roskat yms.

Valkoiset pöytäliinat:                50 € 

Puukoulun juhlatilan varaukissa voit olla yhteydessä: Teija Kamb p. 0400 887378 / teija.kamb@gmail.com. Teemme kaikkien käyttäjien kanssa kirjallisen sopimuksen sen jälkeen kun varattava tila on nähty.  Puukoulu ei ole aina auki, vaan tilojen katsomisesta on aina sovittava aika.  

HINNASTO 1.1.2022 lähtien

Tuntivuokra:                              28 € (pienin laskutusväli on 30min.)

Yli yön varaus:                           290 € (siivous seuraavana päivänä)

Astiat / keittiö:                          30 €

Loppusiivous:                            95 €

Puukoululta ostettu loppusiivous sisältää pintojen puhdistuksen, lattioiden imuroinnin ja pesemisen. Käyttäjät huolehtivat joka tapauksessa astioiden tiskauksesta ja paikoilleen palauttamisesta, sekä vievät pois roskat yms.

Valkoiset pöytäliinat:                 60 € 

Voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaniamme catering-palvelujen tuottajaksi. Murkina on maukasta ja hinta on kilpailukykyinen: www.publattahattu.com.

Vuokrausehdot:

Ehdot koskevat juhla- ja tapahtumatilojen vuokrausta. Talon muussa toiminnassa noudatetaan käyttäjäkohtaisia sopimuksia.

1. VUOKRAUKSEN KOHDE

Puukoulu -Pieni Kulttuuritalo os. Teinintie 8, 00640 HELSINKI. Sopimuksen mukaisesti käytettävissä olevat tilat: KOIVU, OLOHUONE, SANITEETTITILAT ja KEITTIÖ. Tilojen vuokraaja huomioi, että talon muissa tiloissa voi olla oman varauksen aikana samanaikaisesti muuta toimintaa.

2. VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

◊ Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen.

◊ Varauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti.

◊ Kaikista varauksista tehdään kirjallinen sopimus, jonka allekirjoittaminen vahvistaa varauksen.

◊ Varauksen voi perua maksutta viimeistään viikko ennen varausta. Tämän jälkeen perutuista tai kokonaan peruuttamatta jätetystä varauksesta peritään 50 € varausmaksu.

3. SIIVOUS JA JÄRJESTYS (tarkempi siivousohje löytyy keittiön kansiosta)

◊ Avotulen tekeminen sisätiloissa on kielletty (kynttilät, tuikut yms). Ulkotulet tulee sijoittaa

2-3 metrin päähän rakennuksen ulkoseinistä.

◊ Tupakointi on sallittu vain ulkona siihen osoitetussa paikassa (kadun puolella tonttia).

◊ Paloturvallisuusmääräysten mukaan koko rakennuksessa saa olla samaan aikaan 120 hlöä.

◊ Talossa on työtiloja jotka eivät kuulu juhla- ja tapahtumatilojen vuokraajalle. Työtiloihin voi kulkea ko. tilojen haltijat omilla avaimilla ja aikatauluilla. Kulkua näihin tiloihin ei saa estää tai vaikeuttaa.

(Näitä tiloja ovat alakerran päätyhuoneet, keittiön viereinen toimisto  ja koko yläkerta)

Hiljaisuus ulkona klo 23:00 ja sisällä klo 24:00. Tilaisuuden ei tarvitse päättyä vaikka äänenvoimakkuutta lasketaan.

4. AVAIN

Vuokraajan käyttöön luovutetaan avaimet (ovessa on kaksi lukkoa joihin oma avain) joko henkilökohtaisesti tai turvalokeroon. Turvalokeron koodi annetaan sopimuksen teon yhteydessä. Avain palautetaan turvalokeroon tai erikseen sovittuun paikkaan. Palauttamatta jääneistä avaimesta peritään 300€ (lukkojen uudelleen sarjotus).

Yläreunassa