Tilavuokraus

TILAVUOKRAUS

Puukoulun tiloja on mahdollisuus vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Koivu-sali alakerrassa soveltuu hyvin erilaisiin juhliin, koulutuksiin ja harrastustilaksi. Yläkerran Kerhohuonetta voidaan käyttää  esim. jooga-, pilates-, tanssi- ja jumppatunteihin. Alakerrassa on lisäksi olohuone (ns. Kataja-sali) jota mahdollista vuokrata pieniin syntymäpäiviin, esityksiin, koulutuksiin, näyttelyihin yms. Tilavuokra vuokra on 25 € / tunti  tai sopimuksen mukaan. Astiat (keiittiön käyttäminen), pöytäliinat, kuluvat taloustavarat ja loppusiivous eivät kuulu hintaan vaan niistä veloitetaan erikseen. Juhlien järjestäjät voivat vuokrata tilat myös la ja su (jos haluaa esim. siivota vasta seuraavana päivänä) hintaan 270 €

 

Hinnasto:                                       Voimassa 1.1.2020 alkaen

Tuntivuokra:                               25 € (pienin laskutusväli on 30min.)

Yli yön varaus:                           270 € (siivous seuraavana päivänä)

Astiat / keittiö:                            25 €

Loppusiivous:                            85 €

Tilattu loppusiivous sisältää pintojen puhdistuksen, lattioiden imuroinnin ja pesemisen. Käyttäjät huolehtivat joka tapauksessa astioiden tiskauksesta ja paikoilleen palauttamisesta, sekä vievät pois roskat yms.

Pöytäliinat:                                   50 € / 30 €  (jos palautetaan pestynä ja silitettynä)

 

Puukoulun juhlatilan varaukissa voit olla yhteydessä: Teija Kamb p. 0400 887378 / teija.kamb@gmail.com. Teemme kaikkien käyttäjien kanssa sopimuksen sen jälkeen kun varattava tila on nähty. Tiloja pääsee katsomaan pääsääntöisesti seuraavasti: Maanantaisin klo 9.30-14.30, ti klo 12-17.30, ke 10-14, to 9.30-14.30. Sovi kuitenkin aina milloin olet tulossa. Ajat ovat viitteelliset ja esimerkiksi saman aikainen varaus tiloissa voi tulla esteeksi katsomiselle. 

Voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaniamme catering-palvelujen tuottajaksi. Murkina on maukasta ja hinta on kilpailukykyinen: www.publattahattu.com.

 

Tutustu tilojen vuokrausehtoihin

Yläreunassa