Galleria

 

vptal
Vanha Puoli. 1974 valmistunut hirsi-runkoinen, yksikerroksinen rakennus. Kuvassa takaterassi josta näköala Enäjärvelle päin.

 

WP_20150302_022
Vanhan Puolen majoitustilojen käytävä. Saman käytävän varrelta löytyvät myös wc:t ja suihkut

 

WP_20150302_024
Ruokasali, toimii myös opetustilana. Varusteina mm. videotykki, kannettava tietokone, mediatykki, valkokangas, flappitaulu, stereot.

 

 

 

WP_20150302_021
Vanhan Puolen majoitus viiden hengen huoneissa. Tunnelma retro.

 

 

 

patio
Uusi Puoli / patio. 1992 valmistunut majoiusrakennus, jonka toisessa päädyssä henkilökunnan asunto.

 

 

WP_20150302_004
Uuden Puolen opetus-/ kokoontumistila. Varusteina tv, dvd soitin, läppäri. Majoitus Uudella Puolella kahden hengen huoneissa.

 

WP_20150302_009
Uuden puolen salia. Tunnelmaa lisää takka ja suurista ikkunoista avautuva maisema. Tästä rakennuksesta löytyy myös sähkösauna.

 

Rantasauna
Perinteinen puilla lämmitettävä rantasauna. Vesi tulee järvestä ja lämmitetään padassa. Tähän rantaan paistaa ilta-aurinko. Ranta on hiekkapohjainen ja matala.

 

 

Kota
Kota, jossa makkarat grillaantuvat vaikka keskellä talvea. Sisälle mahtuu mukavasti parikymmentä henkeä, vähän tiiviisti huomattavasti enemmän.

 

Nuotiopaikka Elämännokan korkeimmalla kohdalla. Paikkaa voidaan käyttää niin leirikirkkona, kuin iltaohjelma paikkanakin. Maisemat luovat upeat kulissit.

 

Kirves
Elämännokassa on kirveelle töitä: kaksi takkaa, kiuas, pata ja neljä nuotiopaikkaa syövät monen monta mottia.

 

Grillikatoksessa valmistuvat monenlaiset herkut, myös sateella.

Grillikota
Grillikatos & nuotiopaikka

Tähän rantaan aurinko paistaa päivällä.Uimaan voi mennä joko laiturilta tai rannalta. Käytössä on soutuveneitä ja pari kajakkia.

 

 

lentis
Rantalentopallo-kentän lisäksi Elämännokasta löytyy sulkapalloenttä ja pingispöytä. Sekalainen valikoima palloja, petangue-pelejä, sählymailoja yms.