PUUKOULU – Pieni Kulttuuritalo

 

 

puukoulu_julki

Oulunkylän ensimmäinen suomenkielinen kansakoulu vuodelta 1925

Idyllinen vanha kansakoulu kulttuurin harrastajille ja ammattilaisille. Elämyksiä ja tukea lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin.

 • Teatteripaja
 • Ateljee-tila
 • Tilojen vuokrausta: Kataja-salia voi vuokrata pieniin juhliin, tapahtumiin, koulutuksiin jne.
 • Pienryhmä- ja työpajatoimintaa
 • Tapahtumia: kirpputoreja, popup kahvila / ravintola, teemailtoja, taidenäyttelyitä, konsertteja, teatteriesityksiä jne.

Tiedustelut ja varaukset:

Teija p. 0400 887378 tai Minna p. 050 5389692

 

Oulunkylän vanhassa Puukoulussa, osoitteessa Teinintie 8,  puhaltavat uudet tuulet. Sen alakerta toimi Oulunkylän ala-asteen sivukouluna lähes tarkalleen 30 vuotta, kunnes koulutoiminta lokakuussa 2016 päättyi. Nyt tilassa on tehty kuntokartoitusta ja sen tulosten edellyttämää pientä pintaremonttia. Rakennus on terve kuin pukki ja sen uusi toiminta on jo pyörähtänyt käyntiin.

Puukoulun alakerrassa on neljä tilaa, jotka on nimtty puiden mukaan. Mänty-salissa toimii Draamaräätäleiden Teatteripaja ja Kulttuurietsivät hanke Minna Mäkisen luotsaamana. Koivu-sali toimii ateljeena neljälle taiteilijalle: Kuvataiteilijat Ulla Paasikallio ja Henna-Riikka Iivonen, korusuunnittelija Hanna Lantto, sekä vaatesuunnittelija Elisa Lyyrtö. Tilassa järjestetään myös taidekursseja. Entinen opettajainhuone on muuttunut Ossy ry:n Runko-toimitilaksi ja toimistoksi. Kaikkien talon käyttäjien yhteisinä tiloina toimivat iso keittiö, suuri keskisali Kataja ja saniteettitilat.

Lauantai Brunssit kerran kuukaudessa syyskyysta joulukuuhun

IMG_5895

 

MARRAS30

Pikkujoulut & Pop up Shop klo 18-21

Tervetuloa nauttimaan Puukoulun pikkujouluisesta tunnelmasta! Tarjolla pienen herkuttelun lisäksi uniikkeja lahjavinkkejä pukinkonttiin, kuten:

Pipoja & asusteita (Melkei Design)
Hopeakoruja (Kuuje Jewelry)
Taidetta (Henna Iivo sekä Ulla Paasikallio/Intuitioni)
Vege- ja juureskeittokirjoja & pt-palveluja (Tmi Linda Kovanen)
Herkkulahjat, suklaat, hillot (Korttelideli)
Lasten- ja naistenvaatteet (NOSH)

Pikkujoulun kunniaksi järjestetämme myös yllätyksiä tarjousten ja arvontojen muodossa – Tervetuloa uudet ja vanhat ystävät sekä asiakkaat!

 

TRE TÄRINÄT TORSTAISIN: Sopii päivittäiseen stressinhallintaan, rentoutukseen ja kehon jännitysten purkuun helppojen fyysisten liikkeiden avulla. Sopii kaikille perusterveille.

KURSSI 26.10-30.11. KLO 18.45-20.15

Kurssin hinta on 85€, sisältäen TRE oppaan (arvo 10€) Oppaasta löytyy ohjeen TRE:n omatoimiseen harjoittamiseen. Lasku saadaan ohjaajalta. Ilmoittautuminen 18.10. mennessä katja.kanninen@hotmail.com. Ohjaajana toimii Katja Kanninen, Certifioitu TRE-ohjaaja.

 

TILAVUOKRAUS:

Puukoulun tilat ovat jo ahkerassa käytössä, mutta olohuonetta (ns. Kataja-sali) on mahdollisuus vuokrata pieniin syntymäpäiviin, esityksiin, koulutuksiin, näyttelyihin yms. Tilan vuokra on 20 € / tunti  ja se sisältää keittiön käytön. Astiat, liinat ja loppusiivous eivät kuulu hintaan vaan niistä sovitaan erikseen.

Varauksen voit tehdä soittamalla Teija Kamb p. 0400 887378, tai lähettämällä sähköpostia teija.kamb@ossy.fi. Myös Puukoulun emännöitsijä Minna, antaa lisätietoja p. 050 5389692.

 

 

Voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaniamme catering-palvelujen tuottajaksi. Murkina on maukasta ja hinta on kilpailukykyinen: www.publattahattu.com.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

 

 

 

 1. VUOKRAUKSEN KOHDE:

Puukoulu sijaitsee Teinintie 8:ssa, Oulunkylän uuden kirkon naapurissa. Talo on vuonna 1925 valmistunut hirsirunkoinen, joonilais-tyyppinen rakennus, joka toimi valmistuttuaan Oulunkylän ensimmäisenä suomenkielisenä kansakouluna. Koulutoiminta loppui lokakuussa 2016. Nyt idyllinen vanha kansakoulu tarjoaa tiloja kulttuurin harrastajille ja ammattilaisille. Elämyksiä ja tukea lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin. :

 1. VARAUS,- MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:
 • Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen
 • Varauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti
 • Kertavuokrauksessa käytössä varausmaksu (30%) mikä tulee maksaa 7 vrk ennen varausta. Varausmaksua ei palauteta. Loppuosa maksetaan 7 vrk sisällä varauksen päättymisestä. Säännöllisen tuntivuokran maksu sovitaan tapauskohtaisesti.
 1. SIIVOUS JA VAHINGOT:
 • Vuokraajan tulee käyttää tiloja noudattaen normaalia siisteyttä ja hyviä käytöstapoja.
 • Vuokraaja vastaa kaikkien vuokraamiensa tilojen sekä piha-alueiden huolellisesta siivouksesta järjestämänsä tilaisuuden jälkeen. Mikäli siivouksessa on puutteita tai laiminlyöntejä, vuokranantaja voi laskuttaa vuokraajalta siivouksesta aiheutuneet todelliset kustannukset.
 • Vuokraaja on myös velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja / tai kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot.
 • Vuokraajan tulee ehdottomasti viedä pois kaikki tiloihin tuomansa tarvikkeet, koristeet, tölkit, pullot, roskat jne.
 1. JÄRJESTYS JA TURVALLISUUS:
 • Avotulen, tuikkujen, kynttilöiden, roihujen ja muiden vastaavien polttaminen on sisätiloissa EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Ulkokynttilät tulee sijoittaa vähintään 2m päähän rakenteista ja rakennuksen seinistä.
 • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona siihen tarkoitukseen osoitetulla alueella.
 • Vuokraaja voi siirtää vuokraamassaan tilassa huonekaluja ja muita kalusteita toiveidensa mukaisesti. Kaikki kalusteet on kuitenkin palautettava alkuperäiselle paikalleen tilaisuuden jälkeen.
 • Paloturvallisuusmääräysten mukaan tiloissa saa olla samanaikaisesti 120 henkilöä.
 • Vuokranantajalla tai viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus mikäli siitä katsotaan olevan haittaa tai vaaraa naapurustolle, ympäristölle, kiinteistölle tai irtaimistolle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös mikäli vuokrausehtoja ei noudateta.
 1. AVAIN:
 • Vuokraajalle luovutetaan avain a) henkilökohtaisesti b) turvalokeroon koodin taakse ja se palautetaan a) henkilökohtaisesti b) jätetään sisätiloihin c) postilaatikkoon

 

 • Palauttamatta jätetystä avaimesta peritään 300 € maksu (uudelleen sarjoitus ja 5x avaimet)

 

 1. MUUT EHDOT: (esim. keittiötä ja/ tai astioita koskevat)

 

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

 

Helsingissä _____._____201___

 

______________________________________                                          ______________________________________

Vuokraajan allekirjoitus ja nimenselvennys                             Vuokranantajan allekirjoitus ja nimenselvennys